Prekių nėra
Šio pašaro granulė padengta šaltyje džiovinta (Freeze-dried) vištiena, kuri pašarui suteikia natūralų skonį. Šis pašaras patiks išrankiausiems keturkojams gurmanams.
Nauja
Granulė padengta šaltyje džiovinta vištiena, todėl produktas patiks išrankiausiems gurmanams;
Šuns amžius | Suaugusiems |
Mėsos rūšis | Vištiena |
Privalumai | Išrankiems, Kaulų sąnarių priežiūrai |
Veislės dydis | Milžinų veislėms, Didelėms veislėms |
Maisto klasė | Super Premium |
Sudėtis: paukštienos miltai 29 %, pilno grūdo kukurūzai, pilno grūdo miežiai, paukštienos taukai (konservuoti tokoferolių mišiniais), pilno grūdo avižos, hidrolizuota vištiena, džiovinti runkelių griežiniai, linų sėmenys, alaus mielės, liofilizuota vištiena, mononatrio fosfatas, inulinas (natūraliai išgautas iš cikorijų šaknų), kalio chloridas, gliukozaminas (250 mg/ kg) mananooligosacharidai (200 mg/ kg), chondroitino sulfatas (100 mg/ kg), jukos ekstraktas (100 mg/ kg).
Maistiniai priedai kg: maistiniai priedai: vitaminas A - 15 000 TV, vitaminas D₃ - 1 250 TV, vitaminas E - 442 mg, vitaminas B2 - 8,3 mg, niacinas (3a314) - 21 mg, kalcio D-pantotenatas (3a841) - 12,5 mg, biotinas (3a880) - 0,23 mg, geležis (geležies (II) sulfatas monohidratas) - 41,7 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas) - 1,25 mg, varis (vario (II) sulfatas pentahidratas) - 4,2 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas) - 16,7 mg, cinkas (cinko sulfato monohidratas) - 75 mg, selenas (natrio selenitas) - 0,08 mg. Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai - 25 %, žali riebalai - 13 %, žali pelenai - 7 %, žalia ląsteliena - 2,5 %, kalcis - 1,4 %, fosforas - 0,9 %, omega-3 - 0,3 %, omega-6 - 2,34 %
Laikymo sąlygos: pašarą laikykite vėsioje, sausoje, nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje.
Šėrimas: pašarą pateikite sausą. Dubenėlis šviežio, švaraus vandens visada turi būti gyvūnui prieinamoje vietoje. Rekomenduojamas 5 dienų pereinamasis šėrimo laikotarpis, per kurį reiktų įprastą ėdalą po truputį keisti nauju didinant šėrimo normą kasdien